Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Američki mediji

Veliki broj oboljelih od svinjske gripe, to zapravo nije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američkim zaposlenicima je rečeno da moraju primiti cjepivo protiv svinjske gripe ili će izgubiti posao, izvijestili su tamošnji mediji.

Škole cijepe učenike iako to njihovi roditelji nisu odobrili, piše globalresearch.ca. U CBS-ovom izvještaju otkriveno je kako američka federalna vlada skriva podatke koji govore o velikom postotku ljudi za koje se tvrdi da su oboljeli od svinjske gripe iako je zapravo nisu imali. 'Ako su vam rekli da vjerojatno imate svinjsku gripu, velike su mogućnosti, ne samo da nemate svinjsku gripu, već da zapravo nemate gripu uopće', kaže voditeljica u najavi izvještaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ministarstvo priopćilo Broj zaraženih od nove gripe popeo se na 2500 Slika nije dostupna 20.000 hospitaliziranih Od svinjske gripe u SAD-u umrlo više od 1000 ljudi

>> Tko se sve treba cijepiti protiv nove gripe?

Samo jedan od primjera je savezna država Kalifornija u kojoj je od 13.704 sumnjiva slučaja koja su testirana u laboratoriju, svega dva posto njih imalo svinjsku gripu, 12 posto su imali običnu gripu, a čak 86 posto testiranih uzoraka bilo je negativno na gripu. Podsjetimo, američki predsjednik Barack Obama proglasio je nacionalnu opasnost od svinjske gripe, što će, prema priopćenju poslanom iz Bijele kuće, liječnicima i medicinskim ustanovama dati veći manevarski prostor u odgovoru na pandemiju.

Hoćete li se cijepiti protiv svinjske gripe?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene