Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počast stradalima

VELIKA GALERIJA Tužne scene pred beogradskom školom: Rijeka suza za stradale učenike i zaštitara

Okupljanje ispred škole u Beogradu - 1
Okupljanje ispred škole u Beogradu - 1 Vlado Kos/Cropix
Aktualno Galerija Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 13 Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 13 Foto: Antonio Balic/Cropix Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 17 Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 17 Foto: Antonio Balic/Cropix Poruke pred školom u Beogradu - 12 Poruke pred školom u Beogradu - 12 Foto: Tom Dubravec/Cropix Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 25 Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 25 Foto: Antonio Balic/Cropix +26 Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 3 Galerija 1/31 >>
Pred beogradskom osnovnom školom od ranog jutra kolona građana ostavlja cvijeće i poruke za žrtve stradale u srijedu u napadu 13-godišnjeg učenika.

Mnogobrojni građani i učenici ispred Osnovne škole Vladislava Ribnikara u Beogradu paljenjem svijeća i ostavljanjem cvijeća, poruka i raznih simboličnih predmeta odaju počast stradalim učenicima i zaštitaru, koje je u srijedu ubio njihov 13-godišnji kolega.

Jutarnju tišinu koja je vladala cijelim gradom prekidaju zvukovi jecaja i plača. Buketi cvijeća, bijele ruže, plišane igračke, čokoladice, crteži i natpisi s posljednjim porukama samo su neke od stvari koje građani donose pred školu.

Pročitajte i ovo Pucnjava u školi u Beogradu Masakr u školi Objavljena jeziva audiosnimka iz učionice, djeca nisu ni bila svjesna da im se ubojica približava: "Molim vas, pomozite"

Pročitajte i ovo Policija ispred škole Sam ih nazvao Riječi koje lede krv u žilama: Pogledajte što je dječak ubojica rekao policiji nakon krvavog pohoda u školi

Od prijatelja se opraštaju čitavi razredi sa svojim profesorima i nastavnicima, koji u redu čekaju da zapalile svijeću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene