Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Golema tragedija

Progovorio dječak koji je bio na ubojičinu popisu: "Ne znam zašto se moje ime tu našlo, i ja se pitam. Nisam ga poznavao"

Građani se okupljaju ispred škole i pale svijeće za učenike i zaštitara
Građani se okupljaju ispred škole i pale svijeće za učenike i zaštitara Foto: Cropix/Cropix
Mnoštvo građana okupilo se večeras ispred beogradske škole u kojoj dogodila nezapamćena tragedija, a među okupljenima bili su i neki učenici koji su bili na dječakovu popisu za ubojstvo.

Jedan dječak uspio je izbjeći masakr u svojoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" iako je bio na popisu za odstrel koji je napravio ubojica.

Pročitajte i ovo Prizor ispred škole u kojoj se dogodio nezapamćeni zločin Iz minute u minutu VIDEO/FOTO Djevojčica francuske nacionalnosti među žrtvama masakra u školi. Odvjetnica otkrila nove detalje o dječaku i njegovim roditeljima

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vještačenje Poznato što je sve policija uzela iz stana obitelji dječaka: Uskoro će se otkriti kome je sve pisao prije zločina

"Ne znam zašto se moje ime našlo na popisu, i ja se pitam. Mene cijela škola poznaje, ali ja njega nisam poznavao, znao sam ga samo iz viđenja. Poznajem neku djecu koja su ubijena. Moja dva prijatelja također su na popisu, ali nije na sreću pucao na njih. Svi smo jako potreseni. Ovo je tragedija", rekao je dječak za Informer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene