Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOD ČAČKA

Užas u susjedstvu: Šokirani šumar pronašao obezglavljeno tijelo nestale žene, ali to nije bilo najgore...

Mjesto zločina, Srbija, ilustracija (Foto: AFP)
Mjesto zločina, Srbija, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Po odjeći, torbi i mobitelu koji je pronađen u blizini ustanovljeno je da se radi o Snežani Miletić (59) iz Guče, čiji je nestanak rodbina prijavila još 5. rujna prošle godine.

Proteklog je vikenda u šumi blizu Čačka lokalni šumar pronašao truplo žene. Dodatno ga je užasnula činjenica da je tijelo obezglavljeno te da nema ni donjih ekstremiteta. Po odjeći, torbi i mobitelu koji je pronađen u blizini ustanovljeno je da se radi o Snežani Miletić (59) iz Guče, čiji je nestanak rodbina prijavila još 5. rujna prošle godine.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci ljudskog kostura - 2 Radi se identifikacija Šok kod Okučana: Čistio šikaru pa pronašao ljudski kostur Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom, no lokalni mediji pišu kako je moguće da se radi o ubojstvu.

Po navodima rodbine, nesretna žena posumnjala je da netko krade stabla iz njezine šume te je zamolila susjeda da je odveze ne bi li provjerila o čemu se radi. "Rekli su joj da su u šumu došli ljudi iz Kraljeva, odnosno da su do šume stigli autom kraljevačkih registarskih oznaka, i da su počeli obarati stabla. Prije nego što joj se izgubio svaki trag nazvala je rođakinju i rekla joj da su se sumnje o krađi pokazale istinitima", ispričao je za Novosti jedan od Snežaninih rođaka.

Potraga je trajala danima, bili su uključeni šumari, lovci, policija sa psima tragačima, rodbina, prijatelji, ali ništa nije dalo rezultata.

"Sumnjamo da ju je netko ubio i potom obezglavljeno truplo ostavio na tome mjestu. Nijedna zvijer u ovoj šumi nije u stanju otkinuti i glavu i noge te ih odnijeti. Pretražili smo sve dijelove šume, ali od lubanje i ekstremiteta nema ni traga", rekli su susjedi nesretne žene, koji su sudjelovali u potrazi.

"Točno je da su pronađeni ostaci ljudskog kostura, ali tek treba utvrditi identitet, kao i pod kojim okolnostima je nastupila smrt, odnosno je li bila nasilna", kazao je viši javni tužitelj u Čačku Ivan Zarić. Dodao je i da će policiji u identifikaciji pomoći DNK analiza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene