Policija u Francuskoj,ilustracija
Policija u Francuskoj,ilustracija Foto: Afp

U rijeku Le Moingt je prvo pao dvogodišnjak. Njegova petogodišnja sestra pokušala ga je uhvatiti, no odnijela ju je bujica.


Dvogodišnji dječak i petogodišnja djevojčica utopili su se u utorak navečer u nabujaloj rijeci Le Moingt. Dvoje djece se igralo u prisustvu majke u Montbrisonu, pišu francuski mediji.

Vezani članci Sugovornica iz Francuske Margita, Hrvatica evakuirana iz Wuhana, otkrila kako izgleda dan u karanteni u Francuskoj Širi se koronavirus Broj umrlih i zaraženih opasnim koronavirusom ne prestaje rasti, Francuska potvrdila i peti slučaj

Djeca rođena 2014. i 2017. godine bila su s 35-godišnjom majkom s Kosova. Tragedija se dogodila u blizini shopping centra nakon što su svi troje jeli u restoranu brze hrane, piše BFM TV.

U rijeku Le Moingt je prvo upao dvogodišnji dječak. Njegova sestra pokušala ga je uhvatiti. Nabujala rijeka povukla je i nju. Majka se skočila u rijeku za djecom, no nije ih uspjela spasiti.

Pozvane su hitne službe. Majka je u šoku prevezena u bolnicu. Tužiteljstvo je pokrenulo istragu, izdan je nalog za obdukcijom tijela djece.