Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Sedam godina misterija

Uskoro će se znati je li Maddie McCann zakopana blizu mjesta gdje je nestala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi se eliminirala mogućnost da je tijelo Maddie McCann zakopano negdje u odmaralištu u kojem je djevojčica nestala, uskoro će se provesti detaljno iskapanje.

Britanska policija dobila je dopuštenje za početak kopanja na području portugalskog resorta u kojem je nestala Madeleine McCann prije sedam godina, samo nekoliko dana prije svog četvrtog rođendana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Plan je već izlože roditeljima nestale Maddie, Gerryju i Kate koji nikada nisu prestali vjerovati da je njihova djevojčica još živa, ali i koji su se u jednom trenutku istrage našli u ulozi osumnjičenika.

Potraga za curicom (3): Nestanak iz sobe tijekom noći podsjetio na Maddie McCann

u potrazi biti korišten i radar koji će moći detektirati mjesta u zemlji ili pijesku na kojima je bilo kopano unazad deset godina. Na tim mjestima kopat će se mehaničkim kopačicama.

Šefovi istrage kažu kako se kopanje neće izvesti kao reakcija na neki novi trag ili informaciju već kako samo žele isključiti mogućnost da je Maddie ubijena i zakopana negdje na području resorta, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene