Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ujutro shvatili da je nema

Potraga za curicom (3): Nestanak iz sobe tijekom noći podsjetio na Maddie McCann

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska policija traga za trogodišnjakinjom koja je preko noći nestala iz svoje sobe, zajedno sa svojom dekom i medom. Slučaj je mnoge podsjetio na nestanak Britanke Madeleine McCann.

Australska policija u potrazi je za trogodišnjom djevojčicom, za koju se vjeruje da je preko noći oteta iz obiteljskog doma u australskom Queenslandu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Nestanak Chloe Campell, iz gradića Childers koji broji tek 1500 stanovnika, prijavljen je u četvrtak ujutro. Policija je odmah izdala upozorenje o mogućoj otmici djeteta i zatražila da lokalne radio postaje poruku emitiraju svakih 15 minuta.

Nestanak australske djevojčice već se uspoređuje s nestankom Britanke Madeleine McCann u Portugalu 2007. godine, koja je u trenutku nestanka također imala tri godine.

Obrat u slučaju Madeleine McCann: Na tragu osumnjičenom

U potrazi za Chloe, policiji su se pridružili i volonteri. Bliska obiteljska prijateljica novinarima je rekla da je prozor u djevojčicinoj sobi ostao otvoren, a roditelji su alarmirali nadležne službe kada su ujutro shvatili da nije u svom krevetu.

Iz sobe su nestali i njezin pokrivač i medo. Ispod prozora bio je parkiran automobil preko kojeg je otmičar mogao doći do sobe.

Nadaju se da je odlutala

Tragači trenutno kucaju od vrata do vrata, a potrazi se priključio i helikopter.

'Suludo je uopće razmišljati o tome što vam se može dogoditi u vlastitom dvorištu. Nadam se da nije nestala i da je samo odlutala', rekao je jedan od mještana.

Ovaj slučaj mještane je podsjetio i na tragični nestanak četverogodišnje Eevae Dorendahl i njenog oca Grega Hutchingsa iz Pottsvillea. Policija je njihova tijela pronašla 17 dana nakon nestanka početkom siječnja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene