Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretni Talijan

Upucan u glavu, kihnuo, metak izletio van

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijan Darco Sangermano zadivio je liječnike. Upucan u glavu, kihnuo je i metak mu je izletio iz nosnice.

28-godišnjak tvrdi kako je osjetio samo jaku glavobolju. 'Ovo je neobičan slučaj. Nisam nikad vidio nešto slično. Radi se o jako sretnom čovjeku. Lako je mogao umrijeti ', rekao je Sid Berrone, liječnik koji je Sangermanu zašio ranu.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

U glavu ga je pogodio zalutali metak, ispaljen tijekom proslave Nove godine u Napulju. 22-kalibarski metak mu je s desne strane ušao u glavu, prošao kraj oka, udario u kost nosa i završio u nosnici. No tek ga je u bolnici Darco iskihao van, piše britanski Metro.

>> Poljak pet godina živio bez pojma da ima metak u glavi

'Hodali smo ulicom kada smo čuli neke pucnjeve. Rekao je kako ga je počela boljeti glava, a onda je odjednom bio sav prekriven krvlju', pojasnila je Darcova djevojka. Te iste noći još dvije osobe su bile upucane, a jedna je i preminula.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene