Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenuo na djedov sprovod?

Unuk pokojnog korejskog diktatora otputovao iz Mostara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kim Han-Sol, unuk pokojnog sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-Ila, koji pohađa Koledž ujedinjenog svijetau Mostaru, u ponedjeljak je otputovao iz zoga grada, no ne zna se je li i krenuo na djedovu sahranu.

Kako je izvijestio UWC, sjevernokorejski mladić otputovao je u ponedjeljak iz Mostara u Kinu gdje je živio prije dolaska, budući je u petak počeo raspust koji traje do 17. siječnja, kada bi se i trebao vratiti u Mostar.

'Druge pojedinosti nisu mi poznate', rekla je glasnogovornica koledža Meri Musa na pitanje je li Kim Han-Sol krenuo u Sjevernu Koreju da se oprosti s djedom.

Navodno je njegovoga oca Kim Jong-Il potpuno razbaštinio. Sjevernokorejski čelnik Kim Jong-Il umro je u subotu od srčanog udara, prepuštajući sinu Kim Jong-Unu, određenom za nasljednika, jednu od najzatvorenijih zemalja na svijetu. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odobrili mu vizu Unuk sjevernokorejskog vođe ipak dolazi u Mostar Slika nije dostupna Stiže na Koledž ujedinjenog svijeta Unuk Kim Jong Ila zatražio BiH vizu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene