Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Umirovljenicu pregazio vlak jer joj se na prijelazu zaglavila noga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljenicu Theresu Mansell (66) pregazio je vlak jer joj se noga zaglavila na željezničkom prijelazu. Nesretnoj ženi zaglavilo se stopalo tijekom prelaska pruge.

Prijateljica Heather George panično je pokušala izvući Theresu, ali se približavao vlak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo" Slika nije dostupna STROJOVOĐA U ŠOKU Pukom srećom izbjegnuta tragedija: Vlak kod Osijeka prešao iznad žene, život joj je spasila sretna slučajnost, ali i pribranost

Iako je vlakovođa naglo zakočio, nije uspio na vrijeme zaustaviti vlak koji se kretao brzinom od oko 100 km/h.

Theresa je preminula na mjestu događaja.

Ispostavilo se da su Heather i Theresa, koje su bile u šetnji s psima, vidjele vlak, ali su procijenile kako imaju dovoljno vremena za prijelazak pruge.

'Prelazila je tu prugu kao što je to radila svaki dan već 30 godina. Heather je u šoku jer joj se sve dogodilo pred očima, a nije mogla ništa napraviti. Njih su dvije godinama bile najbolje prijateljice', kaže Theresin brat John Griffiths.

Policija je na mjestu nesreće obavila očevid tijekom kojeg su detaljno izmjereni svi procjepi između tračnica i dasaka. 

Mještani, koju su šokirani nesrećom, još od 2005. godine traže od željeznice da nešto napravi kako bi prijelaz, na kojem je već stradalo nekoliko ljudi, bio sigurniji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene