Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudna pljačka

Ukrao 500 tisuća eura pomoću lažnog pištolja koji mu je ispao i raspao se!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nespretni razbojnik, kome je prilikom pljačke ispala replika pištolja, prekjučer po podne ipak je uspio iz poslovnice Marfin banke u Aranđelovcu ukrasit 50 milijuna dinara (500 tisuća eura)

Pljačkaš je oko 16 sati ušao u banku, u rukama držao pištolj, koji je na prvi pogled izgledao kao pravo oružje, a radnicima je zaprijetio da će pucati ako mu ne daju novac, piše Blic.

Pročitajte i ovo Tomislav Zigmanov, predsjednik Demokratskoga saveza Hrvata u Vojvodini i hrvatski zastupnik u Skupštini Srbije Vučić objavio Žigmanov ponovno dobio mandat u resoru srbijanske vlade: "Potvrda o mojem predanom radu" Ilustracija Uhićen je Hrvat u Meksiku završio iza rešetaka: Kamenom razbio staklo banke

Pljačkašu je u jednom trenu ispalo oružje, a pištolj se, kada je udario u pod, raspao u dijelove. Razbojnik je podigao lažni pištolj, sastavio ga i nastavio prijetiti. Iako su zaposlenici vidjeli da nije riječ o pravom pištolju, svejedno su mi dali novac te je pljačkaš istrčao iz banke i pobegao.

Sumnje da pljačkaš nije bio sam već da je imao suradnika, vjerojatno nekog 'insajdera' u banci, pokazuju činjenice poput lažnog pištolja, geste zaposlenika da mu ipak predaju novac i svota od 500 tisuća eura.

Policija je započela istragu i zbog nesvakidašnjih okolnosti razbojništva obavila je nekoliko informativnih razgovora i poligrafska testiranja zaposlenika banke. Za sada nema novih informacija o pljački.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene