Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija balona s kisikom

Ukrajina: Urušili se katovi bolnice, najmanje sedam mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko katova jedne bolnice u ukrajinskom gradu Lugansku urušilo se u ponedjeljak nakon eksplozije balona s kisikom pri čemu je poginulo najmanje sedam osoba, izvijestili su službeni izvori.

'Zbog eksplozije balona s kisikom u bolnici broj 7. u Lugansku urušilo se nekoliko katova zgrade', stoji u službenom priopćenju. 'Pronašli smo dva tijela', rekla je za France presse dužnosnica regionalnog ogranka ministarstva za izvanredna stanja, Marina Prošičeva.

Pročitajte i ovo Radovi u Vukovarskoj ulici u Splitu Krive građevinske radove FOTO Velika rupa u centru Splita: Građani strahuju od urušavanja žile kucavice grada Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

No, brojka se uskoro popela na sedam mrtvih. 'Poginulo je sedmero ljudi, troje odmah, a četvero kasnije od zadobivenih ozljeda. Još je ljudi pod ruševinama. Ne znamo točno koliko. U trenutku eksplozije ondje su se nalazile 22 osobe - 14 liječnika i osam pacijenata', kazao je glasnogovornik regionalne uprave za Reuters.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene