Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Japanka koja je objasnila kako je pod stresom zbog majčinstva, uhićena je nakon što je policija ustanovila da je svoje troje djece, mlađe od šest godina, ostavila same u kući više od deset dana zbog čega je jedno od njih umrlo.


Megumi Shimamura, 29-godišnja razvedena samohrana majka, odselila je iz svog doma ostavivši svoje troje djece, mlađe od šest godina, izjavio je glasnogovornik policije u Saitami, sjeverno od Tokija.

Vezani članci Bebe, ilustracija Očekivalo se da će trudnica roditi sedam beba, no bilo ih je još više: "Novorođenčad - pet djevojčica i četvorica dječaka i njihova majka su dobro" Dijete u kolicima, ilustracija (Foto: Getty) Strava u Teksasu: Zdravog sina natjerala na 13 nepotrebnih operacija, vozila ga u invalidskim kolicima, hranila na kateter...

Shimamura je nakon deset dana nazvala roditelje, zatraživši od njih da provjere jesu li djeca dobro, prenio je list Mainichi Shimbun. 

Kad su stigli u stan, Shimamurini roditelji pronašli su mrtvo tijelo dvogodišnjeg Kenta i glađu iscrpljenu njegovu sestru blizanku, koja je hitno prebačena u bolnicu. 

Šestogodišnji najstariji sin je, kad je stigla policija bio u najboljem stanju. 

'Rekla nam je da ju je odgajanje djece učinilo neurotičnom', rekao je glasnogovornik policije.