Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićena majka koja je ostavila djecu samu u kući 10 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanka koja je objasnila kako je pod stresom zbog majčinstva, uhićena je nakon što je policija ustanovila da je svoje troje djece, mlađe od šest godina, ostavila same u kući više od deset dana zbog čega je jedno od njih umrlo.

Megumi Shimamura, 29-godišnja razvedena samohrana majka, odselila je iz svog doma ostavivši svoje troje djece, mlađe od šest godina, izjavio je glasnogovornik policije u Saitami, sjeverno od Tokija.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Nesreća u Engleskoj Uznemirujuće! VIDEO Snimka ledi krv u žilama: Auto u brzini udario u stup pa se odbio na majku i dijete u kolicima...

Shimamura je nakon deset dana nazvala roditelje, zatraživši od njih da provjere jesu li djeca dobro, prenio je list Mainichi Shimbun. 

Kad su stigli u stan, Shimamurini roditelji pronašli su mrtvo tijelo dvogodišnjeg Kenta i glađu iscrpljenu njegovu sestru blizanku, koja je hitno prebačena u bolnicu. 

Šestogodišnji najstariji sin je, kad je stigla policija bio u najboljem stanju. 

'Rekla nam je da ju je odgajanje djece učinilo neurotičnom', rekao je glasnogovornik policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene