Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzorna obitelj

Zbog droge uhićena majka budućeg zeta Sarah Palin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka budućeg zeta Sarah Palin je uhićena zbog povezanosti s drogom i to samo nekoliko dana prije nego što će i ona i Palin postati bake. 42-godišnja Sherry Johnston, majka zaručnika Palinove kćeri Bristol, Levi Johnstona, uhićena je u svom domu na Aljasci.

Ova nova otkrića zadala su tako još jedan politički udarac Sarah Palin, čija je kampanja za potpredsjednicu na proteklim predsjedničkim izborima bila utemeljena na njezinim čvrstim kršćanskim uvjerenjima, prenosi Telegraph. 

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

Johnston je uhićena u tajnoj istrazi o zloupotrebi narkotika u kojoj su otkrili čvrstu povezanost Johnston s proizvodnjom i isporukom droge. Tako ovoj budućoj baki, samo nekoliko dana prije rođenja unuka, prijeti optužba za šest krivičnih djela. 

Šokantno uhićenje i povezanost s drogom zadalo je udarac obitelji guvernerice Aljaske, koja se trudila prikazati kao inspiracija njezinim pristašama.

Sherry Johnston je puštena iz pritvora uz aukciju od 5 tisuća dolara, a nitko drugi nije osumnjičen. Navodno se radi o proizvodnji neke vrste sintetičkih droga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene