Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen Nai Yin Xue, muškarac koji je ubio svoju suprugu a kćer ostavio na kolodvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završena je međunarodna potraga za 54- Nai Yin Xue. Novozelandska policija osumnjičila ga je da je prije pet mjeseci ubio svoju mladu suprugu, a njihovu trogodišnju kćer ostavio je na željezničkom kolodvoru u Melburnu.

Zahvaljujući fotografijama s tjeralice, koja je objavljena diljem svijeta, prepoznali su ga stanovnici predgrađa Atlante u SAD-u. Svladali su ga i pozvali policiju.

Pročitajte i ovo Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Traje potraga Majka ubojice malene Danke bez imalo srama pravda sina: Otkrila što je policija uzela iz kuće Danka Ilić I dalje traje potraga Dankin mali brat napokon vraćen roditeljima: Otkriveno gdje je bio dosad

Priča o napuštenoj djevojčici ganula je svjetsku javnost. Naime, tijelo njene majke Anan Liu(27) pronađeno je u prtljažniku automobila parkiranog ispred obiteljske kuće u Aucklandu, gdje su oni živjeli. Djevojčicu, trogodišnju Qian Xun Xue, policija je pronašla na kolodvoru, gdje ju je Nai Yin Xue ostavio. 

Bio je poznati nasilnik, koji je i bio pod sudskim nadzorom jer  je napao svoju suprugu. Prema policijskim izvješćim, Anan Liu je nakon svađe pobjegla u Kinu,poslije se vratila u auckland, gdje je posljednjih mjeseca dana svog života provela u skloništu za žene tražeći zaštitu od nasilnog supruga.

Američke vlasti objavile su da bi izručenje Novom Zelandu moglo biti riješeno u roku od nekoliko dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene