Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija Las Vegasa, u američkoj saveznojo državi Nevadi, dobila je dojavu o ubojstvu žene putem pisma, no kad su došli istražiti slučaj, pronašli su dva mrtva tijela.


Bizaran slučaj, prema tamošnjoj policiji, tretira se kao samoubojstvo i ubojstvo, a pronađena tijela su muškarca i žene. Policija ih je pronašla u obiteljskoj kući, prije dva dana, u jugozapadnom dijelu Las Vegasa, no ono što su otkrili nemalo ih je šokiralo.

Vezani članci Policija, BiH, ilustracija Tragedija u BiH: Žena oboljela od koronavirusa bacila se s trećeg kata bolnice Slika nije dostupna U Hrvatskoj će se graditi Las Vegas u malom, posao za 5.000 ljudi

Muškarac je sam sebi hicem iz vatrenog oružja oduzeo život, a žena je pronađena u zamrzivaču, u potpunosti smrtznuta, a policija je nakon forenzičke obrade utvrdila kako se njezino tijelo tu nalazilo čak pune dvije godine! Pismo o ubojstvu, poslao je sam muškarac, nakon čega je, izgleda odlučio sam sebi presuditi, pišu američki mediji. Njegovo tijelo, policija je pronala u ormaru spavaće sobe.

Bizarno je i to što ubijena žena nikad nije prijevljena kao nestala, a rana na glavi muškarca toliko je velika, da policija sumnja kako će ga kći, koja se tek jučer vratila u Las Vegas, moći identificirati prepoznavanjem lica. Policija isto tako navodi kako je ubijena žena azijskog porijekla i u svojim 60-im godinama života. Njihovi identiteti još nisu poznati javnosti. Policija isto tako navodi kako je to već četvrti slučaj ubojstva-samoubojstva u posljednjih 12 dana u las Vegasu.