Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji iz Detroita

Na roštilju kremirali 2-godišnjeg sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz Detroita protekli ponedjeljak proglašen je krivim za ubijanje i kremiranje 2-godišnjeg sina na roštilju, na tavanu kuće u prosincu 2007., nakon čega nisu prijavili smrt djeteta nego su za njega nastavili primati socijalnu pomoć.

Prvooptuženi 28-godišnji Joseph Miller i drugooptužena 23-godišnja Nickella Reid proglašeni su krivima za sustavno zlostavljanje i ubojstvo, piše AP. Policija je pronašla ostatke 2-godišnjeg Deuntaya Millera čiji su roditelji neko vrijeme tvrdili da je dječak otišao kod rodbine u posjetu, da bi kasnije izjavili da je umro prirodnom smrću. Majka dječaka suočena je s zatvorskom kaznom od 15 godina, dok bi Joseph za svoj zločin mogao dobiti čak 50 godina zatvora. Odluka suda bit će poznata 16. travnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUMNJA NA TERORIZAM Aniteroristi preuzeli istragu ubojstva zastupnika izbodenog u crkvi Slika nije dostupna SMRTONOSNA IGRA Tragedija kod susjeda: Dvanaestogodišnji dječak smrtno stradao u igri puškom koju su pronašli u djedovoj kući


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene