Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Banita Jacks optužena je za četiri teška ubojstva nakon što su u njezinu domu u Washingtonu pronađena raspadajuća tijela četiri djevojčice u dobi od 5 do 17 godina. Istražiteljima je rekla da su ih opsjeli demoni i da su umrle u snu.


33-godišnja Banita istražiteljima je rekla kako su djevojčice umrle prije nego joj je komunalna služba zbog neplaćenih računa isključila struju, a koja je prema službenoj dokumentaciji isključena u rujnu 2007. 

Vezani članci Podvala Tata preveslao kćeri za prvi april i rekao im da počinje škola, pogledajte reakcije Talijanska policija (Foto: Dnevnik.hr) Uhićen muškarac iz BiH osumnjičen da je prodao svoju kćer za nešto više od 10.000 eura

Tijela djevojčica pronađena su u srijedu nakon što su zamjenici šerifa došli na njezina vrata s nalogom za deložaciju. Banita ih je pokušala spriječiti da se popnu na kat, no jedan od njih se provukao pored nje i u spavaćoj sobi pronašao tri tijela. Kada je otvorio vrata druge sobe pronašao je i četvrto tijelo pored kojeg je ležao krvavi nož.

Jacksova je policiji rekla da su djevojčice opsjeli demoni, te da su jedna za drugom, u periodu od 7 dana, počele umirati u snu. Također je rekla kako im nije davala hranu duži period prije smrti. 

Djeca su identificirana kao Brittany Jacks (17), Tatianna Jacks (11), N'Kiah Fogle (6) i Aja Fogle (5).

Iako obdukcija još nije potpuno završena, patolozi su pronašli dokaze da je najstarija kćer izbodena, tragove vezanja na vratu Tatianne, N'Kiahe i Aje, te ranu od udarca tupim predmetom na glavi najmlađe Aje. Prema kukcima koji su pronađeni u tijelima, djevojčice su mrtve više od 15 dana.