Obavijesti Video Pretražite Navigacija
skriven u granitnim pločama

Uhićen i Hrvat: U velikoj akciji talijanske policije pali šverceri kokaina vrijednog 100 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U velikoj akciji u Italiji je uhićen jedan Hrvat koji je sudjelovao u švercu 333 kilograma čistog kokaina čija se vrijednost procjenjuje na stotinu milijuna eura.

Četiri su osobe uhićene u velikoj akciji talijanske carine i policije u kojoj je razotkriven šverc čak 333 kilograma kokaina skrivenog među granitnim pločama na brodu koji je u Italiju došao iz Brazila. Među uhićenima je i Hrvat.

Pročitajte i ovo Vojska na ulicama Ekvadora nakon proglašenja izvanrednog stanja Strašni prizori VIDEO Stravične snimke koje lede krv u žilama! Mučenje zarobljenih vojnika i policajaca: "Za sve je kriv Zapad, nemamo više izbora" Kokain - 2 Podržao i dio struke Glavni grad jedne od najbogatijih europskih zemalja želi legalizirati kokain: "Konzumenti bi znali što kupuju, bilo bi sigurnije"

Carinici su posumnjali jer pošiljka dolazi iz Brazila. Skener je pokzao nepravilnosti pa su carinici otvorili kontejner. Odlučili su da se droga ne zaplijeni u luci La Spezia već da se teret propusti uz nadzor. Zatvorili su kontejner i propustili dalje pod nadzorom.

 

U operaciji nazvanoj Samba 2020 policajci su teret pratili cijelo putovanje. U obližnjoj luci Massa Carrara po teret je u skladište došla skupina ljudi - Talijan, Brazilka, Albanac i Hrvat. Kad su krenuli preuzimati drogu - uhićeni su pod optužbom za međunarodnu trgovinu drogom.

Smatra se da je kokain iznimne čistoće, a droga je vrijedna oko 100 milijuna eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene