Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njemačka policija na nogama

Prolaznik u šumi pronašao mrtvo novorođenče: Sumnjaju na ubojstvo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mrtvo novorođenče u nedjelju je u šumi pronašao prolaznik te je odmah kontaktirao policiju, a sumnja se na nasilnu smrt.

U nedjelju u šumi kod Ruhpoldinga u Bavarskoj muškarac je pronašao mrtvo novorođenče. To je priopćilo sjedište policije u južnoj Gornjoj Bavarskoj. Hitna pomoć koja je o tome obaviještena pronašla je dijete  iza zida na planinarskoj stazi u smjeru Förchenseea.

Istraga je u punom jeku. Kriminalistička policija odmah je započela očevid, a tijelo je iste večeri odvezeno na obdukciju na Zavod za sudsku medicinu. Prema istražiteljima, postoje indicije da se radi o nasilnoj smrti. Stoga je nadležno državno odvjetništvo u Traunsteinu pokrenulo istragu ubojstva, piše Salzburg24.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nevrijeme poharalo grad Jezivi prizori u Napulju: Zbog jakih kiša urušio se dio groblja, poispadali mrtvački sanduci

Policija vjeruje da je mrtvo dijete bačeno kratko vrijeme prije nego što je pronađeno. Glasnogovornik tužitelja rekao je da je dječak umro ubrzo nakon rođenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potraga za počiniteljem Cure detalji užasa u susjedstvu: Mrtva beba pronađena na deponiju, poznat uzrok smrti djeteta

U Ruhpoldingu, međutim, vlada velika užasnutost nakon ove stravične vijesti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene