Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kukavičje jaje

U laži su kratke noge: Žena prevarila muškarca oko očinstva pa je tužio i dobio gotovo pola milijuna dolara odštete

Test očinstva (Foto: Profimedia)
Test očinstva (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Muškarac je uspješno tužio bivšu suprugu nakon što je otkrio da mu je lagala više od dva desetljeća. Sud je presudio kako mu bivša supruga, Kate Mason, mora isplatiti čak 447.000 tisuća dolara nakon što je dokazao da ga je varala kako je otac njeno troje djece dok to zapravo nije bio.

Richard Mason (55) neplodan je te stoga nije mogao začeti djecu. Kate Mason tako je 21 godinu lagala svog supruga, sve do 2016. kada je Richard obolio od cistične fibroze čime je na vidjelo izašlo i to kako nikada nije bio u stanju začeti djecu jer je potpuno neplodan.

Pročitajte i ovo Akcija 30 dana mekanog kutka - 4 "30 dana mekanog kutka" Mentalno zdravlje djece: "Možemo govoriti o svojim emocijama o kojima inače ne možemo pričati tijekom nastave" Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata

Užasnuti „otac“ odmah je podignuo optužnicu kako bi povratio barem dio novca koji je isplatio supruzi pri njihovom ranijem razvodu. Radilo se o visokih 7 milijuna dolara. Tijekom cijele parnice potpuno je izgubio kontakt s dvoje svoje djece, piše news.com.au.

Serijski ga varala

„Nisam znao što je stvarnost, a što nije – kao da sam živio u Matrixu. Netko vam kaže – „sve što znate i sve što ste mislili da je stvarno zapravo ne postoji niti je postojalo. Niste otac, ne možete imati djecu i vaša se loza neće nastaviti“, izjavio je Richard o osjećaju otkrića da djeca koju je odgojio nisu njegova.

Nakon što je otkrio prevaru, svoju je bivšu ženu odmah kontaktirao zbog toga da se dogovore kako da objasne cijelu situaciju djeci. Isprva je sve poricala te je govorila kako su djeca njegova „neovisno o tome što znanost govori“ da bi kasnije priznala kako je imala nekoliko afera za vrijeme braka u trajanju od 20 godina.

Richard je milijunaš te suosnivač internet kompanije, a srce mu se slomilo kada je nakon DNK analize ustvrdio kako njegovi sinovi blizanci nisu njegovi biološki sinovi. Njihov stariji brat odbio je sudjelovati u analizi.

Obiteljska tragedija

Obitelj je potpuno razrušena nakon što se se istina otkrila. Richard sada vjeruje kako je njegova bivša žena znala da djeca nisu njegova te da ga je prevarom natjerala da brine o njima i odgaja ih. Na sudu je Kate priznala da ga je prevarila između 6 do 12 puta s kolegom s posla, ali je tvrdila kako on ne može biti otac jer su uvijek koristili kondome.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene