Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema tolerancije

U kinu pucao na glasnog posjetitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iziritirani 29-godišnjak nije tolerirao razgovor posjetitelja kina u Philadelphiji koji su sjedili ispred njega. U izljevu bijesa pucnjavom iz pištolja ranio je jednu osobu te je odmah priveden.

Obitelj koja je sjedila ispred Jamesa Josepha Cialella posjet kino predstavi pamtit će do kraja života. Na sam Božić odlučili su pogledati film ‘The Curious Case of Benjamin Button’, ali prema procjeni nasilnog Cialelleija, nisu bili dovoljno tihi. Nakon što ih nije uspio smiriti, 29-godišnjak je posegnuo za svojim pištoljom i upucao oca u ruku.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Policija nije otkrila identitet ranjenog muškarca koji je s prostrijelnom ranom prevezen u bolnicu Jefferson, a nasilnik je odmah priveden i optužen za pokušaj ubojstva, prenijela je američka televizijska kuća CNN.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene