Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iziritirani 29-godišnjak nije tolerirao razgovor posjetitelja kina u Philadelphiji koji su sjedili ispred njega. U izljevu bijesa pucnjavom iz pištolja ranio je jednu osobu te je odmah priveden.


Obitelj koja je sjedila ispred Jamesa Josepha Cialella posjet kino predstavi pamtit će do kraja života. Na sam Božić odlučili su pogledati film ‘The Curious Case of Benjamin Button’, ali prema procjeni nasilnog Cialelleija, nisu bili dovoljno tihi. Nakon što ih nije uspio smiriti, 29-godišnjak je posegnuo za svojim pištoljom i upucao oca u ruku.

Vezani članci Američka policija, ilustracija Najmanje dvoje ubijenih i više od 20 ranjenih u pucnjavi u klubu u Miamiju: ''Ovo je ciljano. Ovo sigurno nije slučajno'' Američka policija, ilustracija Još jedna masovna pucnjava u SAD-u: Trojica napadača ubila dvoje i ranila najmanje 20 ljudi

Policija nije otkrila identitet ranjenog muškarca koji je s prostrijelnom ranom prevezen u bolnicu Jefferson, a nasilnik je odmah priveden i optužen za pokušaj ubojstva, prenijela je američka televizijska kuća CNN.