Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijelo vlasnika trajekta koji ej potonuo s 300 ljudi identificirano je više od mjesec dana od pronalaska.


Tijelo najtraženijega čovjeka u Južnoj Koreji, vlasnika trajekta koji je u travnju potonuo s tristo ljudi, identificirano je više od mjesec dana pošto je pronađeno u jednom voćnjaku, objavila je u utorak policija.

Vezani članci Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Kći naše poznate glumice izgleda bolje nego ikada: "Tvoje tijelo je savršeno" Antonio Lujak (Foto: Dnevnik.hr) Doznali smo koje dijelove svoga tijela naše zvijezde vole, a koje bi najradije zaboravili da postoje

Uz tijelo su nađeni knjiga i prazne boce alkoholnog pića, objavila je policija.

Šef policije u tome malom mjestu na jugu zemlje u utorak je smijenjen jer nije prepoznao tu knjigu i već prije identificirao truplo.

Policija je objavila da je na temelju DNA i otisaka prstiju zaključila kako je riječ o Yoou Byung-unu, 73-godišnjem vlasniku trajektne kompanije za kojim se tragalo više od dva mjeseca.

Kći člana posade počinila samoubojstvo, ostavila poruku!

U potonuću njegova trajekta u travnju je poginulo tristo ljudi, što je u zadnjih dvadeset godina najteža pomorska nesreća u Južnoj Koreji.

Knjigu koja je nađena kraj raspadnutoga trupla napisao je sam Yoo, a i prazna boca tonika od ulja jetara morskoga psa proizvod je kompanije koju drži ista obitelj. Uz tijelo su nađene i tri prazne boce alkoholnoga pića.

Policija još nije ustanovila uzrok smrti vlasnika trajektne kompanije, no smatra se da nije riječ o ubojstvu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook