Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanka je optužena za ubojstvo sedam beba koje je, navodno, rodila u posljednjih desetak godina.


Američka policija u Utahu, u jednoj kući pronašla je sedam tijela mrtvih beba u kartonskim kutijama. Navodno ih je rodila Megan Huntsman (39) koja je živjela u toj kući do prije tri godine sa suprugom od kojeg se odselila, piše Guardian.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Getty Images) Baby boom u ličkom gradu: ''Ovo mora biti rezultat opuštanja nakon uzbudljivog Svjetskog nogometnog prvenstva'' Slika nije dostupna Bebe plaču s naglaskom

Vjeruje se da su djeca rođena između 1996. i 2006. godine. Policija je na teren izašla nakon što je dobila poziv od njezina supruga vezano za mrtvo novorođenče u kući u Pleadanst Groveu, u blizini Salt Lake Cityja. Policajci su potom otkrili još šest tijela.

Policija kaže da je suprug živio s njom kada su djeca rođena, ali da on nije osumnjičen. 'Mislimo da nije znao za ovu situaciju', rekao je glasnogovornik policije.

Dojenjem ubila kćer: Morfijem predozirala 6 tjedana staru bebu

Tijela beba nalazila su se u garaži kuće njegovih roditelja u kojoj je do prije tri godine s njim živjela Megan. Kada je nedavno odlučio počistiti garažu, otkrio je sablasan prizor - malo beživotno tijelo u kartonskoj kutiji.

Odmah je nazvao policiju. Međutim, još uvijek nije jasno kako je moguće da nije znao da mu je žena bila trudna sedam puta. Stoga će se DNK analizom ustvrditi jesu li mrtve bebe uopće njihova djeca.

Policija nije željela otkriti što im je Megan rekla prilikom istrage.

Bračni par ima troje djece, stare između 13 i 20 godina, a susjedi su u šoku, jer kažu, Megan je nekada čuvala i njihovu djecu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook