Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najmanje 10 ranjenih

U eksploziji automobila-bombe u Kabulu poginulo najmanje 12 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji automobila-bombe u zapadnom dijelu Kabula u ponedjeljak ubijeno je najmanje 12 osoba, najmanje ih je 10 ranjeno, a broj žrtava mogao bi rasti, kazao je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova u afganistanskom glavnom gradu.

U ponedjeljak rano ujutro bombaš samoubojica detonirao je automobil-bombu u zapadnom dijelu Kabula, a glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Najib Danish izjavio je kako je najmanje 12 osoba ubijeno i 10 ranjeno. Kazao je i da bi broj žrtava mogao biti i veći.

Pročitajte i ovo Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje Sportska dvorana na Filipinima u kojoj se dogodila eksplozija tijekom katoličke mise - 1 Na Filipinima Krvavo jutro, napali vjernike na misi: Četiri osobe su poginule u eksploziji, deseci su ranjeni

Cilj napada još nije jasan, a najnoviji napad još je jedan pokazatelj nasilja koje vlada u Afganistanu. U prvoj polovici godine u toj su zemlji ubijena najmanje 1.662 civila. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene