Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 20 ranjenih

U dvjema uzastopnim eksplozijama 6 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest je osoba u četvrtak ubijeno, a više od 20 ih je ranjeno nakon eksplozija dviju bombi ručne izrade u dvama trgovačkim centrima u južnom filipinskom gradu Iliganu, izvijestila je polciija.

Bombe su eksplodirale jedna za drugom, u razmaku od 15 minuta. Prv je eksplodirala u Jerry Bargain Centeru a druga u trgovačkom centru Unicity u gradu Iliganu, potvrdio je gradonačelnik Lawrence Cruz, dodavši kako je istraga u tijeku te da tek treba ustvrditi koji su motivi napada. 

Pročitajte i ovo Eksplozija bankomata u Vukomercu - 1 Očevid u tijeku Eksplozija u Zagrebu: Raznesen bankomat na istoku grada Dojave o bombama u Splitu - 1 policija sve pretražila "Rečeno je da imamo sat vremena za napustiti zgradu": Detalji o dojavama bombi na splitskim sudovima

Komentirao je kako je poznato da su u pokrajini aktivni pripadnici Islamske fronte za oslobođenje Moro. Većina poginulih i ozlijeđenih nastradala je u drugom eksploziji u Jerry Bargain Centeru.

Glasnogovornica regionalne vojne policije Steffani Cacho izjavila je kako je dosadašnja istraga pokazala kako su bombe bile podmetnute u dvjema torbama u trgovačkim centrima. Ostavile su ih žene kojima su lica bila prekrivena feredžom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene