Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabra Meksikanka

U borbi za mjesto u kongresu skinula se u toples

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lijevo orijentirana kandidatkinja u meksičkom gradu Guadalajara, u svrhe predizborne kampanje na plakatima je osvanula u toplesu.

Natalia Juarez profesorica je filozofije koja se natječe za ulaz u meksički kongres, piše Reuters. Ova 34-godišnjakinja članica je lijevo orijentirane Stranke demokratske revolucije.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Plakat SDSS-a išaran ustaškim sloganom U Zagrebu Na plakatu SDSS-a crnom bojom ispisali ustaški slogan

Predizborni plakat u kojem je Natalia u toplesu pojavio se u gradu Guadalajara, a Natalija tvrdi da je znala da će izazvati podijeljene reakcije birača.

'Kada sam se na ovaj način prikazala, znala sam da to neće svi odobravati. No, također sam znala da postoji velik dio populacije koji želi drugačije stvari, a tu se većinom radi o mladim ljudima', tvrdi Natalija.

Podrška mladih birača

Dodala je kako se nada da će većinom mladi birači, pogotovo oni koji su prvi put na izborima, upravo njoj dati podršku. 'S druge strane, velik broj stanovnika naše zemlje je konzervativan, tako da on njih mogu očekivati negativne reakcije, teške riječi, možda čak i ofenzivno ponašanje', zaključila je Natalija.

'Usudi se izgraditi novi projekt  za naciju bez predrasuda', riječi su koje pišu na kontroverznom plakatu. Uz Nataliju, na plakatu je još šest žena koje podupiru njezinu kampanju, također u toplesu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene