Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u bolnici

Tukli liječnicu dok se borila za život djeteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da posao liječnika nikako nije lak dokazuje i slučaj doktorice iz Beograda koja je pretučena na radnom mjestu.

Slavica Jozić se u sali za reanimaciju borila za život godinu i pol dana stare bebe kada ju je napao i teško povrijedio djetetov ujak. Muškarac joj je zadao teške ozlijede nosa i lijevog koljena. Doktorica je inače šefica anesteziološke ekipe u Hitnom centru, a ovo je već treći napad na osoblje u posljednjih 10 dana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

'Šokirana sam, nemam riječi kojima bih opisala sve ovo što se dogodilo,' rekla je liječnica koja u Klinici radi već 23 godine, prenosi Press. Rekla je da su doktori navikli da im pacijenti ne kažu hvala, ali ne može razumjeti da mogu dobiti i batine. Kada je došla u salu za reanimaciju tamo su već bili majka i ujak djeteta, što je strogo zabranjeno. Zamolila ih je da izađu, a onda je, kaže, osjetila jak udarac po leđima.

'Ujak bebe me gurnuo iz sve snage, odletjela sam čak na drugu stranu sale,' ispričala je napadnuta doktorica. Nakon toga napadu se pridružila i majka djeteta koja je liječnicu počela čupati za kosu. Reagiralo je i osiguranje bolnice koje je zadržalo pomahnitalog muškarca do dolaska policije. Beba je srećom preživjela, što je možda nesretnu liječnicu spasilo još većih batina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene