Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Golema tragedija

Djevojčica umrla u zaključanom automobilu! Shrvani otac: "Ne znam što se dogodilo"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
14-mjesečna djevojčica tragično je preminula u ugrijanom automobilu nakon što je ostala zaključana punih sedam sati. Otac je otišao na posao, uvjeren da ju je ostavio u vrtiću.

Otac malene Stelle izašao je u srijedu ujutro iz automobila i otišao na posao. Sljedećih sedam sati njegova je djevojčica na stražnjem sjedalu proživljavala muke u vrućem vozilu sve dok nije preminula.

Kad je majka 14-mjesečna Stelle u srijedu poslijepodne, kao i obično, htjela pokupiti svoju kćer iz vrtića u Cecchignoli, predgrađu Rima, zaposlenici su joj objasnili da Stellu nisu niti primili taj dan te da je otac nije ostavio u vrtiću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Nova tragedija u SAD-u: Beba preminula u užarenom automobilu - "Duže vrijeme je ostavljena u parkiranom vozilu..."

Pravi horor počinje njezinim dolaskom na parking, gdje je stajao obiteljski automobil. Jedan je prolaznik pomogao nesretnoj ženi i razbio staklo na crvenom Renaultu u kojem je sjedilo nepomično dijete. U međuvremenu su alarmirani i policija i hitna pomoć, no za Stellu je bilo prekasno, prenosi Corriere della Sera.

Otac djeteta, 45-godišnji Sandro La Tona, ispričao je policiji kako je bio uvjeren da je dijete ostavio u vrtiću te je normalno otišao na posao i ondje proveo sljedećih sedam sati. Djevojčica je ostala zakopčana na stražnjem sjedalu automobila.

"Mislio sam da je Stella tamo. Čak i kad sam razgovarao sa suprugom da ode po nju", kazao je užasnuti La Tona. "Bio sam potpuno uvjeren da sam je ostavio u vrtiću, ne znam što se dogodilo."

Pročitajte i ovo Ilustracija jug francuske Strašna tragedija: Dijete pronađeno mrtvo u užarenom automobilu, otac ga trebao odvesti u vrtić

Protiv oca je pokrenuta istraga zbog napuštanja maloljetne osobe, a Državno odvjetništvo naložilo je obdukciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene