Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U skopskom naselju Ilinden dogodila se užasna tragedija. Utopila se maloljetna djevojčica (13). Neslužbeno se doznaje da je okušala spasiti desetogodišnjeg brata i prijatelja koji je upao u iskop pun vode na jednom gradilištu.


Njih je uspjela spasiti, no njoj nije bilo pomoći, izvještava makedonska televizijska postaja Telma.

Vezani članci Morgan Miller (Foto: Instagram) Obitelj Miller tragično je izgubila kćerkicu, a sada su uvjereni da se pojavila kao anđeo nerođenog brata Slika nije dostupna Tragedija u Vukovaru odigrala se pred očima bake: Potraga za majkom dječaka (4) koji se utopio u Dunavu se nastavlja

Policija je izdala priopćenje da se nesreća dogodila u utorak oko 14:30 u mjestu Bigla, a tamo se nalazi iskop za temelje jedne zgrade.

Mještani su odmah pozvali hitnu pomoć i sve nadležne institucije. Kako su minute prolazile, a oni nisu dolazili, mještani su sami ušlu u vodu i izvukli djevojčicu, no prekasno. Hitna pomoć, koja je došla sat vremena kasnije, mogla je samo potvrditi njezinu smrt. 

Ljutiti mještani i njih smatraju dijelom krivim za njezinu smrt. "Da su došli ranije, sigurno bi bilo drukčije", tvrde. No još više su ogorčeni na investitore. Tvrde da je rupa ondje neosigurana više od godinu dana.

Traže da se investitor zbog svog nemara žestoko kazni.

Makedonska televizija Telma pokušala je stupiti u kontakt s investitorom, ali je naišla na "zatvorena vrata".