Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije joj bilo spasa

Tragedija na rođendanu - Djevojčica (5) utopila se u bazenu: "Tijelo je odjednom isplivalo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica se utopila u improviziranom bazenu na jednom izletištu u Bosni i Hercegovini. Svjedoci tvrde da je u bazenu provela oko pet minuta te da joj zbog toga nije bilo spasa.

Petogodišnja djevojčica utopila se u improviziranom bazenu na izletištu u Jaružanima kod Laktaša. Djevojčica je, zajedno s roditeljima, bila na proslavi rođendana te se u jednom trenutku udaljila, ušla u bazen i potonula.

Nitko od prisutnih nije primijetio da je djevojčica odlutala, a po dolasku hitne pomoći utvrđena je smrt djevojčice.

Pročitajte i ovo Snimke nadzornih kamera - 2 Iz minute u minutu Policija iz Beograda: "Rezultati obdukcije bi trebali biti poznati u četvrtak." Matejev otac u suzama: "Ja idem u Beograd po sina..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna opisom odgovara Mateju Detalji o pronalasku tijela mlađeg muškarca u Beogradu: Na tijelu je pronađen sat, u džepu mobitel

Kako piše Srpskainfo, jedan od očevidaca rekao je kako je na rođendanu bilo puno ljudi te da su svi bili smješteni u kućici pored rijeke.

"U jednom trenutku je nastala galama i čuo sam da nekoga traže. Kada je istekao jedan dio vode iz improviziranog bazena, na sredini se pojavilo tijelo djevojčice. Jedan je mladić uskočio u vodu i izvukao je na površinu, ali ona nije disala", rekao je očevidac.

Dodao je kako je u bazenu punom lišća i prljave vode vjerojatno provela oko četiri do pet minuta te da joj zbog toga nije bilo spasa.

"Nikome nije jasno kako je nitko nije uspio primijetiti kada je ušla u vodu. Sve se dogodilo u par minuta. Velika tragedija se dogodila i mislim da tu nema ničije krivice", istaknuo je očevidac.

Očevidac je istaknuo i kako je među okupljenima nastao kaos kada su iz vode izvukli tijelo djevojčice.

"Već dvije noći ne mogu zaspati. Svi smo jako potreseni. Ovo je nešto najgore što čovjek može vidjeti u životu. Morao sam piti tablete za smirenje, da se barem malo umirim od šoka", istaknuo je očevidac te je rekao kako se nada da će se roditelji djevojčice uspjeti oporaviti od ove tragedije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene