Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostali su zarobljeni

Tragedija južnokorejskog trajekta: Potvrđena smrt 104 osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potvrđena je smrt 104 osoba, no još ih se 198 smatra nestalima, a pretpostavlja se da su ostali zarobljeni u unutrašnjosti broda.

Broj potvrđenih smrt u nesreći južnokorejskog trajekta Sewol prešla je 100. Ronioci još uvijek pretražuju olupinu broda, piše BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još 76 nestalih Iz potonulog trajekta izvučeno još pet tijela, broj mrtvih - 226! Slika nije dostupna Nije mario za putnike VIDEO Objavljena snimka kapetana dok bježi s trajekta koji tone

Potvrđena je smrt 104 osoba, no još ih se 198 smatra nestalima, a pretpostavlja se da su ostali zarobljeni u unutrašnjosti broda. Trajekt se prevrnuo na bok i potonuo u manje od dva sata, no uzrok prevrtanja još nije točno utvrđen.

Južnokorejska predsjednica: 'Djelovanje posade trajekta usporedivo s ubojstvom!'

Sedam članova posade je pritvoreno zbog toga što su loše reagirali u trenutcima kada je trebalo evakuirati putnike iz trajekta. Putnicima je rečeno da ostanu u sobama te je to vjerojatno bilo kobno za veliki broj putnika. Sa broda je spašeno 174 putnika. U trenutku nesreće na trajektu ih je bilo 476, uključujući i 339 djece i profesora koji su bili na školskom izletu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene