Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lopovi

Tragali za delicijama pa otkrili ilegalno oružje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragajući za kradljivcem suhomesnatih proizvoda iz pušnice u dvorištu obiteljske kuće u prigradskom varaždinskom naselju policija je pronašla ukradene delicije ali i ilegalno oružje koje je lopov skrivao u svojoj kući.

Varaždinska policija danas je izvijestila da je uhvatila 58-godišnjaka kojega sumnjiči da je početkom veljače noću provalio u pušnicu u dvorištu obiteljske kuće 70-godišnjakinje u Zbelavi i ukrao veću količinu suhomesnatih delikatesa koje su tamo držala dvojica muškaraca u dobi od 50 i 57 godina.

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

>> Slavonski Brod: 39-godišnjak kazneno prijavljen zbog nedopuštenog posjedovanja oružja

U kući osumnjičenog policija je pronašla ukradene kobasice, vratine, šunke i buđole, ali i dvije puške, puškostrojicu, tisuću metaka, tromblonski nastavak i druge dijelove za oružje pa 58-godišnjaka čekaju prijave za tešku krađu i nedozvoljeno posjedovanje oružja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene