Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A podupirao zračne napade na Srbiju

On će savjetovati srbijanskog premijera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši britanski premijer Tony Blair dobro zarađuje radeći konzultantski posao, a na popisu zemalja s kojima surađuje našla se i Srbija.

Tony Blair dodao je Srbiju na popis zemalja koje privatno savjetuje, piše Daily Mail. Trebao bi savjetovati premijera Aleksandra Vučića koji je nekad bio njegov gorljivi kritičar.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena

Savjetodavna uloga će, piše Daily Mail, doći kao šok za mnoge Srbe jer je Blair podupirao NATO-ove zračne napade na Srbiju 1999. godine tijekom sukoba na Kosovu.

Evo kako će Srbija riješiti problem sa 'švicarcem'

Bivši britanski premijer koji dobro zarađuje radeći konzultantski posao skupio je pravo bogatsvo savjetujući strane vlade. Među državama koje je savjetovao su Azerbejdžan i Kazahstan koje su suočene optužbama o kršenju ljudskih prava.

A potpisivanje ugovora sa Srbijom za Guardian su potvrdili službeni srpski izvori. Blair je  proteklih nekoliko mjeseci navodno više puta posjetio Beograd. Vučić i Blair sastali su se prošle godine i razgovarali o naporima Srbije da postane članica EU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene