Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tinejdžerski ljubavni trokut bio je povod za otmicu i prijetnje smrću 17-godišnjoj djevojci u Švedskoj.


Nju su, dok je čekala autobus u gradu Malmöu, otele 17-godišnja, 18-godišnja i 19-godišnja djevojka, nakon kratke konfrontacije. Povod otmice, bila je činjenica da je oteta 17-godišnjakinja izlazila s dečkom jedne od otmičarki, piše portal The Local.

Vezani članci Švedski premijer Stefan Lofven Švedski premijer podnio ostavku: "Ovo je najteža politička odluka koju sam donio" Lijepe kriminalke (Foto: Instagram/mugshawtyss) Ne sudite knjigu prema koricama: Ove ljepotice imaju policijski dosje, a za to postoji i dokaz

'Krenut ćemo u malu vožnju', rekle su uplašenoj djevojci tri otimačice, gurajući je prema plavom Mercedesu, a čak joj je jedna zaprijetila i smrću, ukoliko se nastavi opirati i ne sjedne u auto s njima. Odvezle su je 20 kilometara dalje i izašle s njom iz auta. 'Sad ćeš se skinuti do gola', zapovjedile su njezine otimačice te ju srušile na tlo, rastrgale joj odjeću i opljačkale joj sav nakit i novac.

Nasilne tinejdžerke čitav prizor su fotografirale i zaprijetile nesretnoj 17-godišnjakinji kako će njezinom dečku reći za sve to i pokazati mu slike, ukoliko bilo šta kaže policiji. Žrtva je u vrijeme otmice bila u drugom stanju s dečkom, a nakon što su je ponizile i opljačkale, otmičarke su je vratile u grad i još jednom joj zaprijetile smrću, ukoliko bilo što kaže policiji. Ipak, njihova žrtva prijavila ih je policiji s vremenom, nakon čega su otmičarke uhvaćene i optužene za protupravno oduzimanje slobode, prijetnje, pljačku i ometanje pravde.