Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poštenje prije svega

Tinejdžeri pronašli 81.500 dolara u vlaku i učinili pravu stvar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje norveških tinejdžera u vlaku je pronašlo torbicu s 81.500 dolara te su odlučili učiniti pravu stvar. Novac su vratili vlasniku.

Momak i djevojka torbicu s novcem pronašli su prije desetak dana na sjedalu u vlaku, koji je vozio iz Osla prema ruralnom području na jugoistoku zemlje, prenosi TheLocal.no.

Pročitajte i ovo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno Norveška policija (Foto: AFP) teroristički napad Pucnjava u džamiji u Norveškoj: "Napadač je imao ksenofobna stajališta, želio je širiti teror"

>> VIDEO Evo kako prepoznati lažnu novčanicu eura!

'Kad sam otvorio torbicu, prvo što sam vidio bili su smotuljci na smotuljcima novčanica', rekao je 16-godišnji Bendik lokalnim medijima. 'Moja prva pomisao bila je pozvati policiju', dodao je.

Nakon što su pregledali torbicu, ovo dvoje dobrih Samaritanaca pronašlo je u njoj i putovnicu naslovljenu na 70-godišnjeg muškarca, čiji identitet nije otkriven medijima. Lokalna policija je izvijestila kako nema sumnjivih tragova oko porijekla novca pa je stariji gospodin mogao doći po svoju torbicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene