Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Thaqi: Granice Kosova najsigurnije u regiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kosovski premijer Hashim Thaqi izjavio je danas da su granice Kosova najsigurnije i najčuvanije u regiji i naglasio kako je sigurnosna situacija pod punim nadzorom.

Kosovski premijer je na sjednici vlade kazao da Kosovska policijska služba (KPS), UNMIK i KFOR drže situaciju pod nadzorom na granicama, ali i u drugim dijelovima Kosova, gdje je posljednjih dana bilo prosvjeda.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić o nemirima na kosovu "Vučić se priprema za invaziju, gradi baze u obliku potkove": Uznemirujuće tvrdnje uglednog britanskog lista Ilustracija Globalni fenomen Šef Frontexa: "Nemoguće je zaustaviti migraciju"

"Sigurnosna situacija na Kosovu je pod punom nadzorom kosovskih i međunarodnih sigurnosnih mehanizama. S velikom odgovornošću mogu zaključiti da su granice države Kosovo najsigurnije i najzaštićenije u odnosu na sve zemlje u regiji", kazao je Thaqi.

Thaqi je također izjavio da će Kosovo vrlo brzo zatražiti prijem u neke međunarodne organizacije, posebice MMF i Svjetsku banku. Na sjednici vlade je također najavljeno da će uskoro biti pokrenute mjere za razvoj kosovske diplomatske mreže.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene