Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zatvorena autocesta

Talačka kriza u Njemačkoj, čule su se tri detonacije: U autobusu za Srbiju uzeo vozače za taoce, upali komandosi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnik u autobusu na autoputu u južnoj Njemačkoj uzeo je trojicu vozača za taoce u utorak, objavila je policija dodavši da je talačka kriza uspješno okončana te da je otmičar uhićen.

List Bild izvijestio je da su oko 21:25 sati komandosi njemačke državne policije poznati kao SEK ušli unutra i da su se čule tri detonacije. "Policijski helikopter sada osvjetljava to područje", dodaju novine u izvješću.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: AFP) Otmica Somalski pirati oslobodili brod: Plaćena im vrtoglava otkupnina Obrambeni sustav Patriot Zaliha Bundeswehra Ukrajini u ključnom trenutku stiže moćno oružje: "Pozivam druge čelnike da slijede taj primjer"

Policija je objavila u tvitu da je zatvorila dionicu autoputa A9 južno od Nürnberga u Bavarskoj, ali nije navela razlog.

Nakon toga je priopćila kako se pretpostavlja da su autobusu naoružana osoba i drugi ljudi te da su putnici ranije uspjeli napustiti autobus.

 

 

Bild piše da je autobus putovao u Srbiju.

Policija je kasno sinoć priopćila da je sve započelo tučnjavom više putnika, nakon čega su putnici pobjegli iz autubusa, dok je srpski državljanin ostao s vozačem. U tom sukobu dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Iako se vjerovalo da je otmičar naoružan, dosad oružje nije pronađeno. Tridesetogodišnji Srbin je uhićen. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene