Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI DETALJI MASAKRA

Taksist zaustavio monstruma iz Mladenovca da ne ubije trudnicu? Imao bombu u rukama, otkriveni novi šokantni detalji

Uhićen Uroš B. - 2
Uhićen Uroš B. - 2 Foto: MUP Srbije/Tom Dubravec/CROPIX
Cure novi detalji krvavog pohoda 20-godišnjeg Uroša B. koji je kod Mladenovca ubio osam osoba. Navodno je htio ubiti i trudnicu.

Prilikom bijega, na naplatnoj rampi kod Malog Požarevca, ubojica iz Mladenovca, 20-godišnji Uroš B., je naletio na taksi vozilo u kojem je bila klijentica - mlada trudnica.

"On je iskusan taksist koji je godinama u tom poslu. Navodno je Uroš planirao ubiti trudnicu, ali i taksistu nakon što ga odveze na željeno mjesto. Držeći bombu u rukama, zamolio je taksistu da ga odveze u Vinjište do ujaka, gdje se skrivao do uhićenja", rekao je izvor blizak istrazi.

Taksist je nagovorio mladića da mu dopusti da trudnicu odveze do Uba, gdje je bilo njezino odredište i potom pusti. Mladiću je rekao da će nakon toga njega odvesti u Kragujevac. Ponovio je da će sve biti u redu i da nema straha. I sam je bio šokiran kada ga je Blažić ostavio na životu i napustio vozilo, dodao je izvor, prenosi Blic.rs.

Pročitajte i ovo Srbijanska policija Proizvodio ga Uhićen je ujak masovnog ubojice iz Mladenovca: Policija pronašla veću količinu nelegalnog oružja

Zbog stresnog događaja taksist se slomio nakon što je nazvao policiju i zbog svega je uzeo bolovanje.

Pročitajte i ovo Srbijanska policija "Idem pobiti vas sve" "Trčala je pet minuta po njivi, sakrila se u kućicu i zvala policiju": Djevojčica se spasila, njezin brat je ubijen

U Višem javnom tužiteljstvu u Smederevu u srijedu su počela saslušanja oko 50 svjedoka masakra, a bit će nastavljena u ponedjeljak. Tada bi taksist i trudnica trebali dati svoj iskaz.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene