Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sydney: Petero mrtvih u sudaru brodova u luci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet osoba poginulo je kada su se u luci u Sydneyu sudarili ribarica i brod s mladima koji su uživali u zabavi i noćnoj vožnji, objavila je policija.

Vlasnik je rekao da je skupina mladih najvjerojatnije ukrala brod, na kojem je bilo 14 osoba, dvostruko više od dopuštenog.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

U nesreći je poginuo i jedan američki državljanin, potvrdio je konzulat SAD-a u Sydneyu.

Uz najnovije žrtve ukupno je deset osoba poginulo u toj prometnoj luci od ožujka 2007. godine, zbog čega lokalne vlasti razmišljaju o pooštravanju plovidbenih propisa.

U posljednjem incidentu poginule su četiri žene i jedan muškarac, svi u dvadesetim godinama, dok ih je devetoro prebačeno u bolnicu, od čega dvoje s teškim ozlijedama.

Australski mediji prenose da su svi smrtno stradali bili putnici na sedam metara dugom poluzatvorenom brodu u vlasništvu tvrtke za popravak plovila.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene