Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac ostao bez riječi

Pokazala osmorke, otac zanijemio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadya Suleman, majka prvih preživjelih osmorki predstavila je svoju djecu pred televizijskim kamerama. Njezina je majka u međuvremenu otkrila još neke detalje iz Nadyjinog ljubavnog života.

Majka 14 djece, Nadya Suleman, prije dva je tjedna rodila osmorke. Iako američka javnost nije oduševljena njima, s obzirom na okolnosti u kojima su rođeni, Nadyja ih je pokazala cijelom svijetu na američkoj televiziji NBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Buduća zvijezda ekrana? Majci osmorki ponuđeno milijun dolara da snimi pornić Slika nije dostupna Majka osmorki 'U svijetu ima mentalno poremećenih ljudi'

>> Majka osmorki: Željela sam veliku obitelj

Dječaci Noah, Isaiah, McCai, Josiah i Jeremiah te djevojčice Maliah, Nariah i Jonah, začeti su umjetnom oplodnjom, kao i Nadyina ostala djeca, a svi imaju istog oca. ‘Bio je šokiran. Nije znao što bi rekao. Treba mu malo vremena. Možda će u budućnosti biti zainteresiran da ih upozna’, rekla je Nadya o reakciji njihova oca, donora sperme.

>> 'Moja je kćer rađala jer je željela još jednu curicu'

Nadyjina majka Angela ispričala je kako se Nadya bori kako bi prehranila i šestero djece koju već ima te kakao se Nadya i otac njezine djece poznaju, ali da se ona nije željela vjenčati. ‘On je bio zaljubljen u nju i želio se vjenčati. Ali Nadya je željela djecu imati sama’, rekla je majka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene