Nadya Suleman, majka prvih preživjelih osmorki predstavila je svoju djecu pred televizijskim kamerama. Njezina je majka u međuvremenu otkrila još neke detalje iz Nadyjinog ljubavnog života.


Majka 14 djece, Nadya Suleman, prije dva je tjedna rodila osmorke. Iako američka javnost nije oduševljena njima, s obzirom na okolnosti u kojima su rođeni, Nadyja ih je pokazala cijelom svijetu na američkoj televiziji NBC.

Vezani članci Slika nije dostupna Javio se mogući otac najstarijeg djeteta Octomame Slika nije dostupna VIDEO: Majka osmorki vratila se s djecom kući

>> Majka osmorki: Željela sam veliku obitelj

Dječaci Noah, Isaiah, McCai, Josiah i Jeremiah te djevojčice Maliah, Nariah i Jonah, začeti su umjetnom oplodnjom, kao i Nadyina ostala djeca, a svi imaju istog oca. ‘Bio je šokiran. Nije znao što bi rekao. Treba mu malo vremena. Možda će u budućnosti biti zainteresiran da ih upozna’, rekla je Nadya o reakciji njihova oca, donora sperme.

>> 'Moja je kćer rađala jer je željela još jednu curicu'

Nadyjina majka Angela ispričala je kako se Nadya bori kako bi prehranila i šestero djece koju već ima te kakao se Nadya i otac njezine djece poznaju, ali da se ona nije željela vjenčati. ‘On je bio zaljubljen u nju i želio se vjenčati. Ali Nadya je željela djecu imati sama’, rekla je majka.