Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kreativnost na djelu

Svijeće, šahovske ploče, dječje slikovnice - pogodite što su ovdje skrivali!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija se uvijek nanovo iznenadi kreativnosti krijumčara. Svoj 'plijen' skrivali su u udubljenom dijelu svijeće, u okvirima lampi, šahovskim pločama pa čak i u koricama dječjih slikovnica.

Šangajska policija presrela je 8 međunarodnih pošiljki u kojima je ukupno otkriveno više od 16 kilograma droge. Iako znaju brojne trikove, u policiji priznaju da se uvijek iznova iznenade kreativnosti krijumčara.

Pročitajte i ovo Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan

Tako je kokain bio skriven u udubljenom dijelu svijeće, u okvirima lampi, šahovskim pločama pa čak i u koricama dječjih slikovnica. Upravo je to jedan od posljednjih slučaja, a slikovnice su u Kinu stigle iz Južne Amerike.

>> U BiH uhićeni francuski državljani, krijumčari oružja

'Tri su knjige bile prikazane na računu, ali ne i treća koja je bila nešto deblja i to nam je bilo sumnjivo. Na zadnjoj stranici knjige smo potom pronašli zalijepljene tri vrećice s kokainom, veličine mobitela', opisuje inspektor Yu Mengshu.

Prema podacima policije, svakoga dana kroz šangajsku zračnu luku Pudong International prođe oko 100.000 međunarodnih pošiljki, što čini oko 60% takvih isporuka u državi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. a

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene