Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Frontalni sudar vlakova

Vlakovi se sudarili zbog nepoštivanja svjetlosnog signala?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija vjeruje da je do željezničke nesreće u Švicarskoj, u kojoj je poginula jedna osoba, a 25 ih je ozlijeđeno, došlo jer strojovođa jednog od vlakova nije poštovao svjetlosni signal, odnosno nije se zaustavio da bi prošao drugi vlak.

'Jedna od pretpostavki je da je do sudara došlo zato što strojovođa nije poštovao svjetlosni signal, tj. nije se zaustavio da bi prošao vlak koji je dolazio iz pravca grada Payernea', rekao je glasnogovornik policije kantona Jean-Christophe Sauterel. Prema navodima policije, riječ je o strojovođi vlaka koji se kretao sporije i njega je policija već ispitala.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija

U frontalnom sudaru dvaju vlakova koji se dogodio jučer na jugozapadu Švicarske, nedaleko od željezničke postaje Granges-pres-Marnard poginula je jedna osoba, 24-godišnji strojovođa vlaka koji je dolazio iz Lausanne, potvrdila je lokalna policija.

>> VIDEO Sudarili se putnički vlakovi u Švicarskoj, poginuo strojovođa

Od 46 putnika iz dvaju vlakova njih 25 prevezeno je u bolnicu, no nitko od njih nije u životnoj opasnosti. Policija navodi kako će se nastaviti s pretragom olupina vlakova kako bi se isključila mogućnost da u njima još ima zarobljenih putnika.

Po navodima policije, svi putnici bili su švicarske nacionalnosti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene