Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TIJANIN OTAC O NESTANKU MLADIĆA

Igor Jurić o Mateju: "Isplivao je samo dio snimki, nije nam jasno zašto se ostatak ne prikazuje. Šutnja MUP-a pogodna je za teorije zavjere"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igor Jurić je još jednom komentirao nestanak Splićanina Mateja Periša kojeg nema već 11 dana, kao ni informacija o njegovom pronalasku. Srpski MUP šuti, nekoliko snimaka je izašlo u javnost, a špekulacija je gomila.

Osnivač Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić, već je nekoliko puta razgovarao s prijateljima i ocem nestalog 27-godišnjaka iz Splita. Naime, i on se susreo sa sličnom sudbinom - kada je 2013. godine nestala njegova kćer koja je 13 dana kasnije pronađena mrtva.

Istaknuo je da su ključne snimke u noći nestanka, to jest s 30. na 31. prosinca te da šutnja srpskog MUP-a pogodna za stvaranje teorija zavjere.

"Mislim na snimke drugih sigurnosnih kamera u tom dijelu grada gdje se Matej kretao. U javnost je isplivao samo dio i nije nam jasno zašto se ostatak ne prikazuje. Ne znam razlog zašto se ostatak također ne prikaže i mogu razumijeti da je to u cilju efikasnog provođenja istrage, ali netko iz MUP-a mora komunicirati s javnosti, jer samo šutnja je potpuno pogodna za mnogobrojne spekulacije i teorije zavjere", rekao je za Novu.rs.

Nekoliko snimki je izašlo u javnost na kojima se navodno nalazi Matej Periš, a njegov otac ga je prepoznao na nekima. Na jednoj se vidi i osoba koja pliva u rijeci Savi, a Jurić se posebno dotaknuo te snimke.

  Pročitajte i ovo Igor Jurić optimist je, ali... Najgora je neizvjesnost: "Ovo je zabrinjavajući slučaj. Obitelj bi se trebala pripremiti na najgori scenarij"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ŠTO SE ZAISTA DOGODILO? Otac nestale Tijane o istrazi: "Nerazjašnjene su tri stvari. Vjerujem da Gotik nije razlog Matejevog nestanka"

"Ako je na snimci Matej - zašto ronioci nisu krenuli isti dan pretraživati Savu i mjesto gdje je viđen u vodi", naveo je.

Prošlo je već 11 dana otkad je Matej Periš nestao, a zasad nema nikakvih informacija o pronalasku.

Detaljnije podatke o potrazi pogledajte OVDJE.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene