Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RIJEČI KOJE LEDE KRV U ŽILAMA

Policijski izvještaj skriva pozadinu odnosa Briana i nestale Ane Walshe: Bivši šef bostonske policije - "To baca novo svjetlo na ovaj slučaj"

Ana i Brian Walshe
Ana i Brian Walshe Foto: Platforma X
Prije devet godina Ana Walshe je prijavila policiji da je putem telefona primila prijetnju da će muškarac ubiti nju i prijatelje.

Policijski izvještaj do kojeg je došao reporter Bostona25 Bob Ward otkriva da odnos između Briana Walshea i nestale Ane nije bio skladan ni tijekom zaruka.

Prema ovom izvješću o javnom incidentu, Ana Knipp (njezino djevojačko prezime) rekla je policiji DC Metroa da je Brian Walshe "dao izjavu preko telefona da će ubiti nju i njezine prijatelje".

Iako Brian Walshe nije imenovan u tom izvješću, Wardovi izvori tvrde da je osumnjičeni baš Brian. No, kako Ana nije surađivala s policijom DC Metroa, a Brian nikada nije optužen, slučaj je zatvoren.

Bivši šef bostonske policije Dan Linskey vjeruje da je ova stara optužba sada vrlo značajna.

"Oslikava povijest odnosa to dvoje ljudi. Sve veze imaju napetosti, zar ne? Ljudi se svađaju i ne slažu. Ali kad ste se obratili vlastima jer smatrate da je fizička sigurnost vas i vaših prijatelja u opasnosti, to je nešto sasvim drugo", rekao je Linskey, piše Boston25news.

Nešto više od godinu dana nakon što je to Ana izjavila policiji, objavila je zaruke na društvenim mrežama. A četiri mjeseca kasnije par se i vjenčao.

Pročitajte i ovo Ana i Brian Walshe Nestala Srpkinja FOTO Crveni rukopis na kutiji za šampanjac: Pronađena Anina posljednja poruka posvećena suprugu

Ali 21. svibnja 2018. Ana Walshe objavila je na Instagramu selfie na kojem se vidi njezino izranjavano oko. Uz fotografiju je napisala: "Blagi potres mozga, nagnječen kuk i posjekotina". Na upit prijatelja da objasni što se dogodilo napisala je: "Svježe polirani mramorni podovi na poslu".

Pročitajte i ovo Brian Walshe LIJEČIO SE NA PSIHIJATRIJI Cure mračne tajne supruga nestale Ane Walshe: Otac ga je razbaštinio, a nakon očeve smrti odlučio mu se osvetiti

Pročitajte i ovo Brian Walshe klupko laži VIDEO Misteriozni nestanak Srpkinje Ane: Pojavila se nova snimka njezina supruga, lagao je

Linskey, pak, kaže da sve to baca novo svjetlo na cijeli slučaj: "Često će žrtve obiteljskog nasilja pokrivati svoje zlostavljače i pronaći izgovore za svoje ozljede".

Ana Walshe vodi se kao nestala i nitko je nije vidio od Nove godine. Tužitelji kažu da je policija pronašla krv i slomljen krvavi nož u kući. Linskey vjeruje da je izvještaj policije, u kojem je Ana Walshe rekla da joj je Brian prijetio ubojstvom, možda bio početak eskalirajućeg lanca obiteljskog nasilja koji je izbio na Novu godinu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene