Obavijesti Video Pretražite Navigacija
klupko laži

VIDEO Misteriozni nestanak Srpkinje Ane: Pojavila se nova snimka njezina supruga, lagao je

Brian Walshe
Brian Walshe Foto: Screenshot
Nestanak Ane Walshe obavijen je misterijom, a njezin se suprug sve više upliće u vlastito klupko laži.

Pojavila se snimka supruga nestale Srpkinje Ane Walshe, za kojom se i dalje neumorno traga u američkom Peabodyju, a istražiteljima je glavni sumnjivac upravo Brian Walshe

Dan nakon što je Ana posljednji put viđena, 2. siječnja, Brian je snimljen u trgovini zdrave hrane Norvel. Kako navode američki mediji, on je bio iskren u vezi s posjetom trgovini, ali je lagao kad su u pitanju druga mjesta na kojima je bio. 

Podsjetimo, Brian se nalazi u pritvoru od nedjelje zbog sumnje da je ometao istragu o nestanku supruge Ane, kojoj se gubi svaki trag 1. siječnja, dok je on tek nakon tri dana nazvao njezinu tvrtku i rekao da se s njom nije čuo nekoliko dana. Iz njezine tvrtke tada su policiji prijavili nestanak. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U RECIKLAŽNOM DVORIŠTU Novi dokazi u istrazi nestanka Ane Walshe? Istražitelji pronašli vreće, sjekiricu, pilu i tepih umrljan krvlju  

Policija je u reciklažnom dvorištu Peabodyja pronašla vreće za smeće umrljane krvlju, sjekiricu, pilu, tepih i iskorištena sredstva za čišćenje.

 

Tužitelji tvrde da je u podrumu njihova doma pronađen krvav nož i da je Brian Walshe navodno nakon njezina nestanka potrošio 450 dolara na sredstva za čišćenje. Njegov je automobil zaplijenjen i postoje dokazi da je nedavno temeljito očišćen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene