Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Studentima Cambridgea u savjetovalištu su dijelili probušene kondome, srećom prevara je ubrzo otkrivena, pišu britanski mediji.


Studenti sveučilišta Cambridge upozoreni su da bi kondomi koji su dobili u studentskom savjetovalištu mogli biti probušeni, piše Daily Mail. Sve je primijetila studentica treće godine nakon što je otkrila rupicu na kondomu kojeg je dobila od svog studentskog savjetnika. Nakon provjere preostalih kondoma, otkrila je da su i oni probušeni.

Vezani članci Gradnja kontejnerskog naselja u Petrinji 07 Opremanje kontejnerskog naselja u Petrinji napreduje brže od očekivanog, osigurat će se i potpore za poljoprivrednike Zdenka Cvitkušić Zdenka je vidjela dvije rupe kako se otvaraju, u jednu je s traktorom upao njezin suprug

Neki studenti već su počeli kriviti sveučilišne religiozne grupe za sabotažu. 'Tko radi takve stvari? I kako bi se taj netko osjećao kada bi saznao da je posljedica njegova djela zaraza HIV-om?’, rekla je studentica. Srećom, studentima nije dugo trebalo da otkriju sabotažu, tek sat vremena nakon što su kondomi dostavljeni u prostorije savjetovališta.