Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraćali se sa svatova

Stravičan sudar: Četvero poginulih, nekoliko vozača prošlo pored njih bez da su pomogli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stravičnoj prometnoj nesreći život su izgubile četiri osobe koje su se vraćale sa svatova. Očevici tvrde - nekoliko je automobila samo projurilo pored unesrećenih bez da se zaustavilo pomoći.

Petero mladih vraćalo se sa svatova, a onda je uslijedilo ono najgore. Na Kružnom putu kod Resnika, u Beogradu, zabili su se u šleper turskih registracijskih oznaka. Tri mladića i djevojka su na mjestu poginuli, a 20-godišnja djevojka teško je ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Prema riječima očevidaca, automobil u kojem su bili mladi je, navodno, krivudao cestom prije nego se frontalno sudario sa šleperom. Vozač šlepera, koji je prošao neozlijeđen, pokušao ih je zaobići - no nije uspio, piše Kurir.

VIDEO Bujica razdvojila bračni par, žena kasnije pronađena mrtva!

Jedan vozač kamiona, koji je izdaleka primjetio nesreću, rekao je da ostali vozači nisu htjeli stati i pomoći unesrećenima. 'Čak četiri automobila su prošla pored njih i nitko se nije zaustavio da pokuša pomoći ili da bar nazovu Hitnu pomoć, Nevjerojatno! To još nisam vidio, pa kakvi smo mi to ljudi!', rekao je jedan vidno potreseni vozač.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene