Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesretna žena navodno je izgubila ključeve te je posumnjala da su pali kroz otvor dizala, potom je od susjede zatražila pomoć.


Gospođa Xie Hong Feng (45), pronađena je mrtva, nakon što je pala kroz rupu u dizalu u stambenoj zgradi u kojoj je živjela sa svojom obitelji. Lift se u trenutku njezina pada nalazio na petom katu. Nesreća se dogodila u kineskom gradu Ningbo City, piše Daily Mail.

VIDEO Nesreća na stanici - Muškarac u invalidskim kolicima pao na prugu

Vezani članci Prometna policija, ilustracija Pripreme za otvaranje terasa kafića? Napuhao 3,80 promila pa lakše ozlijedio putnicu Dječak u igri (Foto: Dnevnik.hr) Ovo je pravo čudo: Sedmogodišnji dječak preživio pad s gotovo 10 metara visine

Nesretna žena navodno je izgubila ključeve te je posumnjala da su pali kroz otvor dizala, potom je od susjede zatražila pomoć.

Prisilno su otvorile vrata lifta na petom katu kako bi žena mogla potražiti ključeve. Predstavnica stanara, Yang upozorila je gospođu Xie da bude oprezna, a nakon što je samo na trenutak okrenula glavu, shvatila je da je žena nestala.

"Vrata lifta su se otvorila, a dječak je gurnuo majku niz otvor", rekla je predstavnica stanara Yang Shao policiji te dodala da kada ga je pitala što se dogodilo njegovoj majci, trogodišnji dječak je kazao kako ju je gurnuo.

I dok se sa video snimke ne može utvrditi je li dječak gurnuo majku ili ne, susjeda, kao jedini svjedok ove tragedije, tvrdi da je tako bilo. Upozoravamo na video uznemirujućeg sadržaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook