Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravični zločin u Pančevu

Stanodavku 30 puta izbo nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
25-godišnji narkoman Duško Đ. prošlog je tjedna 30 puta izbo nožem i opljačkao 71-godišnju Dikicu Škrbić koja mu je iznajmila sobu u stanu u Pančevu. Duško je ukrao 6.000 dinara i karticu Poštanske štedionice.

Duško je od ukradenog novca kupio 1,9 grama heroina koji je policija kod njega zatekla pri uhićenju na autobusnoj stanici u Pančevu, piše Press.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme Ilustracija Policija objavila detalje Upao čovjeku na posao i ozlijedio ga

'Prizor u stanu bio je jeziv! Policajci su zatekli krv na sve strane i unakaženu staricu. Imala je čak 30 uboda od noža po cijelom tijelu. Duško je priznao da je ubio svoju stanodavku te da je od njeznog novca kupio drogu. Ukradeni ček Poštanske štedionice pokušao je unovčiti u jednoj trgovini. Trgovac je primjetio da ček nije njegov i pokušao ga je zadržati, ali je ubojica uspio pobjeći te nakon toga opljačkati drugu prodavaonicu i otuđiti 5.000 dinara', rekao je izvor blizak Pressu. 

Susjedi kažu da je Duško kod Dikice stanovao oko mjesec dana. Pričaju da su ga uvijek viđali s kapuljačom na glavi.  

Susjedi svjedoče kako se mladić čudno ponašao.

'Iz dizala nikada nije izlazio na katu na kojem je živio. Jedna djevojčica je rekla da ga je vidjela da se stalno vrti oko stanova po zgradi.Vidjela ga je kako pomiče otirače, moguće je da je ispod njih skrivao drogu kada je čuo da netko dolazi', dodaju susjedi koji tvrde kako su namjeravali provjeriti koga je to pokojna Dikica primila u stan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene